Yhteistyökumppanit

Ruokaa: Halutessanne tarjolla on myös ruokapalvelua. Mökistä 500 m päässä asuu eläkkeellä oleva pitopalveluyrittäjä. Häneltä voi tilata ruokapalvelua ja leivonnaisia. Esimerkiksi kesäinen mansikkakakku tai aamulla leivotut tuoreet sämpylät tarjoavat erinomaisen lisän majoituselämykseen. Ruuat toimitetaan joko mökille tai ne voi nauttia myös Lahtisilla. Pihassa elelee myös aasi, juoksuankkoja ja vuohia. Tilaukset Aira Lahtinen: 0407457488 Lahtiskan herkut ja muut puuhailut

Lisää majoitustilaa: Mikäli seurueesi tarvii enemmän majoitustilaa, kylältä löytyy lisää mökkejä noin 3km päässä Koivusalosta (kävellen noin 2km). Voitte tiedustella vapaita viikkoja suoraan vuokraajilta. Yritetään löytää yhteinen vapaa aika isommalle seurueelle. Irja Salminen: 040 7620522  http://www.salmisenmokit.net/

Tekemistä: Noin kilometrin päässä Koivusalosta sijaitsee Eurotalli. Halutessanne voitte varata ratsastustunnin. Eurotallilla on myös lisämajoitustilaa mikäli seurueenne on suurempi.

Laidunmaat: Osa lampaiden laitumista sijaitsee UPM-Kymmene Oyj:n metsäpohjilla joissa on sähkölinjat. Olemme saaneet UPM:ltä luvan laiduntaa linjanalusalueita ja ennallistaa niillä sijainneita niittyjä ja metsälaitumia joilla kasvaa katajia. Arvostamme suuresti että alueellisesti pieni ympäristöteko on kansainväliselle yritykselle tärkeää.

Laidunmaat: Iso osa linjanalusista on myös Mantereen tilan metsälohkolla. Linjan alla kasvaa niittykasvillisuutta ja katajia. Mantereen tila tuottaa ylämaankarjan lihaa luomuna suoramyyntinä Akaassa. Heidän maatilansa kiinnittää erityistä huomiota eläinten hyvinvointiin. Suuri kiitos maanvuokraajille!