Sijainti

Koivusalo sijaitsee Valkeakoskella Pyörönmaan kylässä. Valkeakoskelta on matkaa Helsinkiin noin 145 km, Ideapark Lempäälään 14 km, Tampereelle 30 km, Hämeenlinnaan 45 km, Turkuun 145 km, Jyväskylään 170 km.

Mökin sijainti on mukavan syrjässä omassa rauhassa, lähimpiin naapureihin on matkaa noin 500 m. Hyväkuntoinen tie tulee mökin pihaan saakka. Mökin läheisyydestä lähtevät hyvät kuntopolkuverkostot joita pitkin pääsee Tampereelle saakka. Mökiltä pääsee myös vaikka pyöräilemään hiljaisia hiekkateitä tai polkuverkostoa pitkin. Halutessasi järjestämme pyörille lukitun varastotilan. Runsaat marja- ja sienestysmaastot alkavat välittömästi mökin pihasta. Pihassa ja lähistöllä on runsaasti puhtaita villiyrttejä. Läheisyydessä on myös kauniita maalaismaisemia, mukavia järviä uintipaikkoineen ja rauhallisia luontokohteita. Matka Lempäälään Ideaparkiin on alle 15 min, Särkänniemeen 35 min ja Valkeakoskelle seikkailupuistoon 10 min. Lähimpään kauppaan on matkaa noin 7 km.

Koivusalo on maaseudun rauhassa mutta silti lähellä kaikkea. Helsingistä ajoaika mökille on 1,5 h, Tampereelta ajat paikalle puolessa tunnissa. Tällä lomalla pystyt yhdistämään suomalaista maalaisromantiikkaa vaikka Tampereella Särkänniemessä vierailun yhteyteen. Julkisilla kulkuvälineillä pääsee noin 3 km päähän mökistä.