Majoitustilat

Kesän lammaspaimenlomat on pidetty. Kiitoksia kaikille ihanille perheille, on ollut kiva tutustua. Tervetuloa jälleen ensi vuonna! Koivusalo on nyt talviteloilla ja avautuu seuraavan kerran huhti-toukokuussa. Talven aikana uusimme yläkerran vanhojen makuuhuoneiden pintoja. Tervetuloa tutustumaan keväällä!

Koivusalossa majoitut tunnelmallisesti vanhassa hirsirakennuksessa, joka on siirretty nykyiselle paikalleen vuonna 1928. Mökin koko alakerta on remontoitu kattavasti 2017-2018 mahdollisimman paljon vanhaa tunnelmaa säilyttäen ja luonnonmateriaaleja suosien. Alakerrasta löytyy kuisti, eteinen, keittiö, tupa ja kuivakäymälä. Mökissä on sähköt ja hanavesi. Keittiö on suomalaista puusepän käsityötä ja saarnista valmistettu. Mökki on remontoitu vanhaa kunnioittaen, jotta kauniita hirsiseiniä jää näkyville. Keittiö on hyvin ja modernisti varusteltu: keraaminen liesi, kiertoilmauuni, mikro, puuhella, rosteriset täyskorkeat jääkaappi ja pakastin, kahvin- ja vedenkeitin. Astiasto löytyy kymmenelle hengelle. Tuvassa on parisänky, kaksi levitettävää sohvaa (makuupaikkoja 2 + 2 + 2) ja TV. Tuvassa on myös puulämmitteinen lasiovellinen takka. Matalasta yläkerrasta löytyy tarvittaessa lisää makuutiloja, mutta se ei ole vielä vuonna 2018 majoituskäytössä. Yläkerta on alkuperäiskuntoinen ja se remontoidaan vuosina 2018-2019.

Ulkona on vanha hirsirunkoinen aittarakennus, joka on remontoitu kokonaan sisätiloiltaan vuonna 2017 vanhaa rakennusperinnettä kunnioittaen. Aitasta löytyvät majoitustilat kahdelle, lisäpatjoilla neljälle. Aitassa on sähkövalot ja sähköpistorasioita. Aitan vieressä ja mökin ympäristössä on runsaasti vanhoja marjapensaita ja raparperiäKaikki marjasato on vuokralaisten käytettävissä sadon kypsyttyä, ja kasvimaata ja puutarhaa saa halutessaan hoitaa majoittumisen aikana.

Hirsisessä vanhassa ulkosaunassa saat upeat löylyt. Sauna ja pukutila ovat kokonaan  remontoidut 2018. Saunan välittömästä läheisyydessä löytyy kylpypalju ja terassi + grillauspaikka (tehty 2018). Paljumme rentouttavaan lämpöön mahtuu kerralla noin 6-7 aikuista. Ulkoa löytyy myös grillikatos, kaasugrilli ja puugrilli. Polttopuut kuuluvat mökin hintaan.

Ulkona on lasten käytössä oleva leikkimökki. Mökistä löytyy kattavasti ulkopelivälineitä ja leluja (mm. keppihevosia ja niiden esterata). Sisällä torpassa on sadesään varalle TV, DVD-soitin, lautapelejä, piirustusvälineitä ja pelikortit. Myös kirjoja ja lehtiä lapsille ja aikuisille löytyy runsaasti. Pyydettäessä majoitustiloihin on saatavilla pinnasänky, potta ja syöttötuoli ilman lisäveloitusta. Mainitsethan tarpeesta jo mökkiä varatessa, jotta osaamme tuoda ne valmiiksi.

Lemmikkieläimet ovat sallittuja, mutta muistathan huomioida etteivät ne saa koskaan häiritä lampaita tai kanoja. Kaikki majoitustilat ovat savuttomia. Valitettavasti mökkimme ei sovellu pyörätuolia käyttäville. Autolla pääsee liki mökin pihaan saakka, joten esimerkiksi sauvoilla kävelevät pystyvät liikkumaan tasaisella pihalla ja muutamissa matalissa portaissa jotka löytyvät ulko-ovelta.